Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Βρετανική Vogue απέναντι στα στερεότυπα: Το εξώφυλλο με 9 μαύρα μοντέλα

Με το νέο τεύχος Φεβρουαρίου, η βρετανικό Vogue σκοπεύει να αποτείνει φόρο τιμής στην άνοδο των μαύρων μοντέλων στη βιομηχανία της μόδας - Ποια είναι τα μοντέλα που έχουν συμμετάσχει στο εξώφυλλο ενός από τα κορυφαία περιοδικά μόδας παγκοσμίως

Πηγή: instagram
Πηγή: instagram

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του εξωφύλλου για τη βρετανική Vogue Φεβρουαρίου, στην έκδοση του οποίου υπάρχουν αποκλειστικά μαύρες καλλονές. Το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue είναι αφιερωμένο στην άνοδο των Αφρικανών μοντέλων στον κόσμο της μόδας.

Διαβάστε επίσης: Αντάλια Ρόουζ: Infuencer μόλις στα 15 της, αλλά νεκρή λόγω του συνδρόμου προγηρίας

Το διάσημο περιοδικό αποκάλυψε πως τα εξώφυλλα του επόμενου μήνα θα πλαισιώνουν αποκλειστικά μαύρα μοντέλα μέσω Instagram και Twitter. «Με τη νέα γενιά μοντέλων στο προσκήνιο, η μόδα επιτέλους ασπάζεται μία παγκόσμια τάση»

Το περιοδικό θέλει να αποτείνει φόρο τιμής σε όλα τα μοντέλα-αντιπροσώπους μίας αλλαγής «τεκτονικών» διαστάσεων που συντελείται τα τελευταία χρόνια στις πασαρέλες, τα εξώφυλλα και τις κολεξιόν των γιγάντων της βιομηχανίας. Τα μοντέλα που κοσμούν το εν λόγω εξώφυλλο είναι οι Adut Akech, Amar Akway, Majesty Amare, Akon Changkou, Maty Fall, Janet Jumbo, Abény Nhial, Nyagua Ruea και Anok Yai. Στις φωτογραφίες απαθανατίζονται σε διάφορες πόζες με φωτισμό που εξαίρει τα φυσικά τους χαρακτηριστικά, με σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Αγγλία #Αφρική #Vogue #Μοντέλο

Best of Internet