Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του εξωφύλλου για τη βρετανική Vogue Φεβρουαρίου, στην έκδοση του οποίου υπάρχουν αποκλειστικά μαύρες καλλονές. Το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue είναι αφιερωμένο στην άνοδο των Αφρικανών μοντέλων στον κόσμο της μόδας.

Διαβάστε επίσης: Αντάλια Ρόουζ: Infuencer μόλις στα 15 της, αλλά νεκρή λόγω του συνδρόμου προγηρίας

Το διάσημο περιοδικό αποκάλυψε πως τα εξώφυλλα του επόμενου μήνα θα πλαισιώνουν αποκλειστικά μαύρα μοντέλα μέσω Instagram και Twitter. «Με τη νέα γενιά μοντέλων στο προσκήνιο, η μόδα επιτέλους ασπάζεται μία παγκόσμια τάση»

https://www.instagram.com/p/CYraLtTsSg4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το περιοδικό θέλει να αποτείνει φόρο τιμής σε όλα τα μοντέλα-αντιπροσώπους μίας αλλαγής «τεκτονικών» διαστάσεων που συντελείται τα τελευταία χρόνια στις πασαρέλες, τα εξώφυλλα και τις κολεξιόν των γιγάντων της βιομηχανίας. Τα μοντέλα που κοσμούν το εν λόγω εξώφυλλο είναι οι Adut Akech, Amar Akway, Majesty Amare, Akon Changkou, Maty Fall, Janet Jumbo, Abény Nhial, Nyagua Ruea και Anok Yai. Στις φωτογραφίες απαθανατίζονται σε διάφορες πόζες με φωτισμό που εξαίρει τα φυσικά τους χαρακτηριστικά, με σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CYrYfF5MBjv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CYrdpc4hGuT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA