Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλη μια εν ψυχρώ δολοφονία γνωστού ράπερ ταλανίζει τις ΗΠΑ. Νεκρός από πυρά αγνώστων έπεσε μέσα στο αυτοκίνητό του ο ράπερ Wavy Navy Pooh. Οι δράστες εκτέλεσαν τον Wavy Navy Pooh, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός για το τραγούδι Μ.Ι.Α.Μ.Ι. (Murder is a Major Issue).

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε η δισκογραφική εταιρεία του ράπερ, Quality Control Music με ανάρτηση στα social media. Η δολοφονία του 28χρονου Αμερικανού σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Μαϊάμι. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, ο Wavy Navy Pooh, κατά κόσμον Shandler Beaubien, δέχτηκε δολοφονική επίθεση στις 5:30 το απόγευμα, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, μάρκας Toyota Camry.

«Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά ανακοινώνουμε την απώλεια ενός από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, του Wavy Navy Pooh. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του αυτή τη στιγμή», αναφέρει στην ανάρτησή της, η δισκογραφική εταιρεία του 28χρονου ράπερ. Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, στο όχημα ο Wavy Navy Pooh δεν ήταν μόνος του, αλλά επέβαιναν δύο μικρά παιδιά ηλικίας 1 και 5 ετών, καθώς και μια ακόμα γυναίκα. Ευτυχώς, κανείς τους δεν τραυματίστηκε από τα πυρά των δραστών.

https://www.instagram.com/p/CYu-3Y8FT6r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας του Μαϊάμι δήλωσε ότι ένας άγνωστος άντρας που οδηγούσε αυτοκίνητο μάρκας Lexus, στάθηκε κοντά στο όχημα του ράπερ ενώ βρισκόταν κοντά στον ζωολογικό κήπο όπου προσωρινά γίνονται τεστ για τον Covid-19. Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί κι ο οδηγός του Lexus αμέσως τράπηκε σε φυγή. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Wavy Navy Pooh έμπαινε στο στόχαστρο αγνώστων, καθώς είχε δεχτεί ξανά πυροβολισμούς στο παρελθόν, όμως τη γλίτωσε με τραύματα στον μηρό και στο πόδι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA