Η Ρωσία θα ήταν απερίσκεπτη να ξεκινήσει μια στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία και σε αυτήν την περίπτωση η Τουρκία θα έκανε ό,τι είναι απαραίτητο ως μέλος του ΝΑΤΟ, δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο NTV, ο Ερντογάν δήλωσε ότι προσκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στην Τουρκία στο πλαίσιο μιας πρότασης να φιλοξενηθούν και οι δύο πλευρές με σκοπό να πρυτανεύσει η διπλωματία και να ανοίξει ο δρόμος για μία ειρηνική επίλυση της κρίσης, προσθέτοντας ότι αναμένει απάντηση από τη Μόσχα.
Ο Ερντογάν είπε επίσης ότι υπάρχει ανάγκη για έναν συνολικό διάλογο που θα εξετάσει ορισμένες από τις ανησυχίες της Ρωσίας για την ασφάλεια, ενώ εξήγησε στη Μόσχα ότι ορισμένα αιτήματά της δεν είναι εύλογα.
- Η Χούντα, ο Αττίλας, η ΕΟΚΑ Β’ και η ανεξιχνίαστη δολοφονία του πρέσβη των ΗΠΑ Ρότζερ Ντέιβις
- Το χωριό της Ελλάδας που έχει λύσει το δημογραφικό - Έχουν «έθιμο» να κάνουν πολλά παιδιά
- 90 χρόνια χωρίς τον Λόρκα: Η εκτέλεση στη Γρανάδα, το μυστήριο με τα οστά του και η σχέση του με την Ελλάδα
- Μαραθώνιος Μητσοτάκη μέχρι τις εκλογές – Το σχέδιο πίσω από την απόφαση για κάλπες την άνοιξη του 2027
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.