Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρίγκιπας Άντριου αρνείται τους ισχυρισμούς της Βιρτζίνια Τζουφρέ περί σεξουαλικής κακοποίησης και ζητά μια δίκη με ενόρκους, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν χθες. Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο πρίγκιπας Άντριου αρνείται ότι είναι στενός φίλος της καταδικασμένης για sex trafficking, Γκισλέιν Μάξγουελ, αμφισβητώντας τα λεγόμενα της Βιρτζίνια Τζουφρέ, σύμφωνα με το BBC

Διαβάστε ακόμη: Μπόρις Τζόνσον: «Δεν θα παραιτηθώ» επιμένει για το σκάνδαλο με τα πάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ

Η Τζουφρέ ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε όταν ήταν 17 ετών σε σπίτια που ανήκαν στην Μάξγουελ και τον παιδόφιλο δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν. Ωστόσο, στο δικαστικό έγγραφο των 11 σελίδων, που κατατέθηκε την Τετάρτη, η νομική ομάδα του πρίγκιπα Άντριου απαριθμεί μια σειρά από λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι η αγωγή της πρέπει να απορριφθεί. Ένας παράγοντας που ζητούν από το δικαστήριο να εξετάσει είναι το ζήτημα της συναίνεσης.

Το έγγραφο αναφέρει επίσης ότι ο πρίγκιπας Άντριου «παραδέχεται ότι γνώρισε τον Έπσταϊν το 1999 ή γύρω στο 1999», αλλά αρνείται ότι συμμετείχε σε οποιαδήποτε κακοποίηση αποδίδεται στον εκλιπών δισεκατομμυριούχο. Οι κατηγορίες εναντίον του 61χρονου πρίγκιπα Άντριου έχουν ήδη αμαυρώσει δραματικά τη δημόσια θέση του, αναγκάζοντας την Βασίλισσα Ελισάβετ να του αφαιρέσει τους στρατιωτικούς του τίτλους και τις φιλανθρωπίες του, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA