Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο του δισεκατομμυριούχου, Έλον Μασκ, αποκαλύπτουν μηνύματα με τον πατέρα εφήβου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο της Tesla, καθώς και ο ίδιος έχει βιώσει την απώλεια ενός παιδιού.  Σημειώνεται, ότι από το πρώτο του γάμο με την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Μασκ έχει ήδη αποκτήσει πέντε αγόρια, τους τρίδυμους Ντάμιαν, Γκρίφιν, Ξαβιέ και τους δίδυμους Σάξον και Κάι, ενώ ο πρώτος του γιος, ο Νεβάδα Αλεξάντερ πέθανε σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων, από το σύνδρομο Αιφνίδιου θανάτου το 2002. Από τότε που χώρισε μετά από οκταετή γάμο το 2008 από τη σύζυγό του τα παιδιά του ζουν στο Λος Άντζελες μαζί με τη μητέρα τους. Το 2020 ήρθε στον κόσμο και ο καρπός του έρωτά του με την επίσης Καναδή τραγουδίστρια από το Βανκούβερ, Grimes. 

Διαβάστε ακόμη: SpaceX: Σοκ για τον Ελον Μασκ – Ηλιακή καταιγίδα κατέστρεψε 40 δορυφόρους του

Σε email που αντάλλαξε με τον πατέρα ενός εφήβου, που πέθανε το 2018 σε τροχαίο δυστύχημα με Tesla, ο Μασκ του έγραφε πως «δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάνεις ένα παιδί». «Ο πρώτος μου γιος πέθανε στα χέρια μου. Ένιωσα τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς του», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον γιο του, Nevada Alexander Musk, που πέθανε σε ηλικία 10 εβδομάδων από σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

Απευθυνόταν στον Τζέιμς Ρίλει, του οποίου ο γιος, Μπάρετ, οδηγούσε ένα Tesla Model S στις 8 Μαΐου του 2018, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ενώ έτρεχε με ταχύτητα άνω των 180 χλμ και έπεσε πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού στη Φλόριντα.Ο Έλον Μασκ εκπλήρωσε μάλιστα την επιθυμία του Ρίλεϊ να κάνει αλλαγές στο σύστημα των Tesla, ώστε οι γονείς να μπορούν ευκολότερα να ελέγχουν την μέγιστη ταχύτητα με την οποία μπορεί να τρέξει το αυτοκίνητο. Στο εγχειρίδιο των Tesla, μάλιστα, αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη λειτουργία αφιερώνεται στην μνήμη του Μπάρετ Ρίλεϊ. Ωστόσο, δυο χρόνια μετά την ανταλλαγή των emails, ο Ρίλεϊ κατέθεσε αγωγή κατά της Tesla, ισχυριζόμενος ότι η μπαταρία λιθίου του οχήματος πυροδότησε την ανεξέλεγκτη φωτιά, που με την σειρά της σκότωσε τον Μπάρετ κι όχι η σύγκρουση. Η υπόθεση θα εκδικαστεί φέτος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA