Μενού
  • Α-
  • Α+

Ερωτήματα έχει προκαλέσει η προσωρινή διακοπή της ζωντανής μετάδοσης της ομιλίας του Βλαντίμιρ Πούτιν στο γεμάτο στάδιο της Μόσχας, Λουζνίκι. Ο  πρόεδρος της Ρωσίας, γιόρταζε την όγδοη επέτειο από την ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, ενώπιον ενός τεράστιου πλήθους οπαδών του και ενώ είχε ξεκινήσει την ομιλία του, ξαφνικά εμφανίστηκαν πλάνα πατριωτικών τραγουδιών που παίζονταν στην εκδήλωση.

Το πλήθος κυμάτιζε σημαίες και φώναζε «Ρωσία, Ρωσία» ενόσω εκφωνούσε την ομιλία του. Αλλά ενώ φαινόταν ακόμα να μιλάει, η εκπομπή κόπηκε ξαφνικά, για να επανέλθει λίγο αργότερα με την ομιλία του Ρώσου προέδρου να αρχίζει ξανά από την αρχή!

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Σοκαριστικό βίντεο με την Ευτυχία Πενταράκη τη στιγμή βομβαρδισμών στο Κίεβο

«Οι ηρωϊκοί κάτοικοι της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία. Οι κάτοικοι έβαλαν σκληρά εμπόδια στους Ναζί και δεν δέχτηκαν το πραξικόπημα στο Ντονμπας κάτοικοι κριμαίας Σεβαστούπολης φραγμό σκληρό στη ναζιστών Ντονμπάς δεν δέχτηκαν το πραξικόπημα των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων στο Ντονμπάς», είπε ο Πούτιν, από το στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας και σε εκείνο το σημείο... χάθηκε η απευθείας μετάδοση της φιέστας αιφνιδίως. Μάλιστα λίγο πριν είχε επικαλεστεί και την Αγία Γραφή για να μιλήσει για θυσίες αγάπης!

Η συγκέντρωση στη Μόσχα ονομάστηκε «Συναυλία για έναν κόσμο χωρίς ναζισμό» και δόθηκε ιδιαίτερη μέριμνα στο να γεμίσει το μεγαλύτερο στη Ρωσία στάδιο, όπου και διεξήχθη ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Τίποτε δεν επιλέχθηκε τυχαία, επισημαίνουν δυτικοί αναλυτές μιλώντας για προκλητικό μήνυμα Πούτιν εν μέσω κλιμάκωσης του πολέμου και διεθνών κυρώσεων, και ενώ η κατακραυγή εντείνεται για τη Μαριούπολη. Μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται ότι δόθηκαν οικονομικά κίνητρα σε ρούβλια για να γεμίσει το στάδιο Λουζνίκι.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA