Μενού
  • Α-
  • Α+

«Spy on me baby», τραγουδούσε ο Tom Jones και σίγουρα καμία γυναίκα που αισθανόταν «βόμβα» δεν περνούσε απαρατήρητη. Μία από αυτές και η Aliia Roza. Με βλέμμα δυναμίτη, κορμί που μαγνητίζει και ματιά που παρασύρει, η Aliia Roza έχει όλα τα προσόντα για να κάνει τους πάντες να την κοιτούν... Μόνο που δεν είναι τόσο αθώα γιατί είναι εκπαιδευμένη να είναι κατάσκοπος

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Απίστευτη γκάφα μέσω TikTok - Πρόδωσε τα όπλα στο εμπορικό κέντρο που βομβάρδισαν οι Ρώσοι

Η κόρη στρατηγού της τότε Σοβιετικής Ενωσης μεγάλωσε ακούγοντας ιστορίες για την πατρίδα της. Προτού γίνει 15 ετών, η Aliia Roza είχε αποφασίσει ότι θέλει να γίνει undercover. Ετσι, στα 18 της έγινε δεκτή σε στρατιωτική ακαδημία έξω από τη Μόσχα. Μάλιστα, η 37χρονη σήμερα Aliia Roza υποστηρίζει ότι είχε ακολουθήσει το πρόγραμμα κατασκόπων που είχε λάβει και ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, μάλιστα, είχε δηλώσει: «Πήγα στην ακαδημία λόγω του οικογενειακού μου υποβάθρου. Ο παππούς μου είναι εθνικός ήρωας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το όνομά του είναι γραμμένο σε μνημείο στο Στάλινγκραντ. Είναι, λοιπόν, μεγάλη υπόθεση για την οικογένειά μας. Είναι μεγάλη κληρονομιά».

https://www.instagram.com/p/CaGgSzjMKPb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμαθε να αποπλανεί για να εκμαιεύει μυστικά 

Η Aliia Roza εκπαιδεύτηκε σε πολλές θανατηφόρες τεχνικές αλλά λόγω της ομορφιάς της έλαβε εκπαίδευση και σε ένα παρακλάδι της σχολής: Αυτό των τεχνικών της σεξουαλικής αποπλάνησης. Ετσι, η Aliia αποσπούσε μυστικά που θα ήταν δύσκολος να αποσπάσει ο οποιοσδήποτε κατάσκοπος. Ομως, όσο έξυπνη όσο εκπαιδευμένη ήταν η Aliia, έπεσε στην παγίδα της αποστολής της. Γιατί ερωτεύτηκε ένα από τα θύματά της και έφυγε από τη Ρωσία για να ζήσει στη Δύση μαζί με το παιδί της.

https://www.instagram.com/p/CZRDAcgrvjY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε συνέντευξη της στην «Sun» είχε πει: «Όταν ήμουν 18, στάλθηκα σε στρατιωτική ακαδημία, όπου μελέτησα όλες τις ειδικές τεχνικές. Μας έδειξαν πώς να αποπλανούμε, να χειραγωγούμε, πώς να χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά όπλα, αλλά και πολεμικές τέχνες. Γενικά πώς να είμαστε ο τέλειος στρατιώτης στο πεδίο».

https://www.instagram.com/p/CX24w7GL6RH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την τεχνική της σεξουαλικής αποπλάνησης δεν την μαθαίνουν όλες οι γυναίκες κατάσκοποι στη Ρωσία. Όπως λέει η Aliia «Μόνο λίγες και εκλεκτές που είχαν τα σωματικά προσόντα (δηλαδή ήταν όμορφες) ακολουθούσαν το παρακλάδι αυτής της εκπαίδευσης». Η ίδια αναφερόμενη στη συγκεκριμένη εκπαίδευση λέει ότι παρακολουθούσαν ειδικά μαθήματα σε συγκεκριμένες σεξουαλικές πράξεις μέχρι να γίνουν κάτι παραπάνω από καλές: ««Μπορούσα να μάθω στην κάθε γυναίκα πώς να κάνει τον οποιονδήποτε άντρα να την ερωτευτεί και να της κάνει πρόταση γάμου».

https://www.instagram.com/p/CJbKHtjLO_d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και συνεχίζει: «Μυστήριο. Μυστικά. Ίντριγκα. Πρέπει όμως να είσαι και η καλύτερη στο σεξ. Αυτό μας το μάθαιναν στην ακαδημία. Δεν μας έλεγαν απλώς, μας έδειχναν. Η αποπλάνηση είναι μια μεθοδευμένη στρατηγική και χρειάζεται χρόνος, πρέπει να γίνουν κάποιες πράξεις βήμα – βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πολύ σημαντική γιατί έπρεπε να είσαι η καλύτερη, αλλιώς πώς θα τον αποπλανούσες;». Το βασικό που κυνηγούσαν όλες οι κατάσκοποι που αποφοίτησαν από το παρακλάδι της σχολής ήταν να προσφέρουν καλό σεξ. «Θα μπορούσες να αποπλανήσεις το στόχο αλλά το σεξ να μην ήταν τέλειο. Τότε, ο στόχος σου δεν είναι δικός σου που σημαίνει ότι δεν θα πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις, σωστά;», λέει η Aliia.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA