Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο πόλεμος δεν είναι έτσι όπως τον ξέραμε από τα μεγάλα Ιστορικά γεγονότα προηγούμενων δεκαετιών και ότι όλα πλέον γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού, όμως, στην Ουκρανία η κατάσταση θυμίζει πλέον αρκετά τις παραδοσιακές μάχες σώμα με σώμα. Μάλιστα, από μία τέτοια μάχη με τα ρωσικά στρατεύματα, ένας Ουκρανός στρατιώτης σώθηκε κυριολεκτικά επειδή πήγε να πολεμήσει έχοντας το κινητό του στο τσεπάκι της παραλλαγής!

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία δοκίμασε νέο πύραυλο - «Τροφή για σκέψη σε όσους μας απειλούν», λέει ο Πούτιν

Για την ακρίβεια ένα μεγάλο Smartphone έσωσε τη ζωή ενός Ουκρανού την ώρα που αντάλλασσε πυροβολισμούς με τον εχθρό, καθώς το κινητό «απορρόφησε» τη ρωσική σφαίρα που προοριζόταν για την καρδιά του! Ο Ουκρανός που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστεί την πατρίδα του στάθηκε πολύ τυχερός, αφού παρά το γεγονός ότι έμεινε εκτεθειμένος ως στόχος στα αντίπαλα πυρά, σήμερα χαίρει άκρας υγείας και μάλιστα χαμογελάει στην κάμερα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η απίστευτη στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο που τραβήχτηκε μέσα από μια ουκρανική τάφρο σε άγνωστη τοποθεσία κατά τη διάρκεια των ημερών του πολέμου. Σε αυτό διακρίνονται δύο στρατιώτες να σκύβουν στη λάσπη να γεμίζουν τα όπλα τους, όταν ο ένας ζητά από τον άλλο να του δείξει το τηλέφωνό του. Ο στρατιώτης βγάζει το κινητό από την πλαϊνή τσέπη του και αποκαλύπτει ότι έχει καταστραφεί ολοσχερώς από τα ρωσικά πυρά με μια σφαίρα σφηνωμένη μέσα του.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μόλις το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Reddit, οι θεωρητικοί του Διαδικτύου άρχισαν να προβληματίζονται για το πώς ο στρατιώτης κατάφερε να επιβιώσει! «Ο τύπος είχε ένα MacBook για πανοπλία», «Κράτα το τηλέφωνο ως ενθύμιο», ήταν μερικές μόνο από τις αναρτήσεις που έγιναν. 

Μάλιστα, ένας ακόμη χρήστης των Social Media πρόσθεσε: «Μια χαρά είναι το κινητό, απλώς βάλτο σε ένα μπολ με ρύζι και θα φτιάξει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA