ΔΙΕΘΝΗ
29/04/2022 22:48

Τζεφ Μπέζος: Εχασε 20 δισ. δολάρια μέσα σε λίγες ώρες μετά από «βουτιά» της μετοχής της Amazon

Φτωχότερος κατά 20 δισ. δολάρια ο Τζεφ Μπέζος, καθώς οι μετοχές της Amazon υποχώρησαν 12,6% το μεσημέρι της Παρασκευής στα 2.527,64 δολάρια, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε την πρώτη τριμηνιαία απώλεια από το 2015 και επιβράδυνση της αύξησης των πωλήσεων για πρώτη φορά σε 21 χρόνια

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τζεφ Μπέζος: Εχασε 20 δισ. δολάρια μέσα σε λίγες ώρες μετά από «βουτιά» της μετοχής της Amazon
Ο Τζεφ Μπέζος (Πηγή: Getty Images)
Ανάγνωση:

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Amazon, Τζεφ Μπέζος, έχασε περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια σε λίγες ώρες, καθώς οι μετοχές της εταιρείας πλησίασαν τη χειρότερη μέρα της στις αγορές κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Οι μετοχές της Amazon υποχώρησαν 12,6% το μεσημέρι της Παρασκευής (29/4), στα 2.527,64 δολάρια, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε την πρώτη τριμηνιαία απώλεια από το 2015 και επιβράδυνση της αύξησης των πωλήσεων για πρώτη φορά σε 21 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Flechettes: Τα φονικά βέλη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι στην Ουκρανία

Συμπεριλαμβανομένων των ζημιών της Παρασκευής, ο Μπέζος έχει χάσει περίπου 40 δισεκατομμύρια δολάρια από την καθαρή του περιουσία από την αρχή του έτους, ωστόσο, παραμένει ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, μετά τον Έλον Μασκ. Η «βουτιά» της τιμής της μετοχής της Amazon ώθησε τον δείκτη Nasdaq σε απότομες μηνιαίες υποχωρήσεις την Παρασκευή και οι αμερικανικές αγορές έμοιαζαν έτοιμες να τελειώσουν τον Μάρτιο με τη χειρότερη μηνιαία επίδοσή τους από την αρχή της πανδημίας COVID-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ AMAZON
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ