Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόνο αίσιο δεν ήταν το τέλος μια ερωτικής ιστορίας στην Αλαμπάμα που από τα σίδερα της φυλακής κατέληξε σε... καταφύγιο, με τους αστυνομικούς να αναζητούν το ζευγάρι για μέρες. Μία σωφρονιστική υπάλληλος βοήθησε έναν κρατούμενο στα τέλη Απριλίου να το σκάσει από την φυλακή. Έγιναν αντιληπτοί από τις αρχές την Τρίτη, τους κυνήγησαν και συνέλαβαν ξανά τον άνδρα με το όνομα Κέισι Γουάιτ ενώ η Βίκι Γουάιτ (πρόκειται για συνωνυμία) σκοτώθηκε από πυροβολισμούς μετά το ανθρωποκυνηγητό. 

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: «Βλέπουν ενδείξεις» πως Ουκρανοί εκτοπίζονται παρά τη θέλησή τους στη Ρωσία

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το ζευγάρι κρυβόταν στην Ιντιάνα από τις 3 Μαΐου, με το όχημά τους να εντοπίζεται και να αναφέρεται ως ύποπτο στην Αστυνομία στις 4 Μαΐου. «Δεν είχε κάνει ποτέ τίποτα. Βάζω στοίχημα ότι δεν είχε καν ούτε μία κλήση από την τροχαία», δήλωσε η μητέρα της, που εξεπλάγη, όπως και όσοι γνώριζαν τη Βίκι Γουάιτ, μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WAAY31. Το «υπόδειγμα εργαζόμενης», σύμφωνα με τον σερίφη, «ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος στη φυλακή», όπως τη χαρακτήρισε ο εισαγγελέας της κομητείας Λόντερντεϊλ, ήταν υπεύθυνη για τις μεταγωγές κρατουμένων και πλέον ένας από τους πλέον καταζητούμενους ανθρώπους στις ΗΠΑ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στο φως ήρθαν επιβαρυντικά στοιχεία για τη σωφρονιστική υπάλληλο. Όπως έγινε γνωστό, η Βίκι Γουάιτ πούλησε πριν ένα μήνα βιαστικά και σε χαμηλή τιμή, 95.000 δολάρια, το σπίτι της, ενώ έπειτα από 17 χρόνια υπηρεσίας στο γραφείο του σερίφη είχε ανακοινώσει ότι θα έπαιρνε σύνταξη. Στην πραγματικότητα η Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα της στη δουλειά.

Η ιστορία των δύο Γουάιτ ξεκίνησε το 2020. Ο Κέισι Γουάιτ, που εξέτιε ποινή κάθειρξης 75 ετών για διάφορα αδικήματα – μεταξύ των οποίων απόπειρα ανθρωποκτονίας και διάρρηξη - σε ομοσπονδιακή φυλακή ομολόγησε αιφνιδιαστικά ότι πέντε χρόνια νωρίτερα είχε σκοτώσει μία γυναίκα. Τελικά, δήλωσε αθώος, ενώ η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμη, όμως η ομολογία προκάλεσε τη μεταφορά του στη φυλακή της κομητείας Λόντερντεϊλ όπου συνάντησε για πρώτη φορά τη Βίκι Γουάιτ. Έπειτα από μια απόπειρα απόδρασης ο Κέισι Γουάιτ εστάλη πίσω στην πρώτη φυλακή, όμως το ζευγάρι διατήρησε την επαφή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.