Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία του Μπάφαλο στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε περιστατικό με μαζικά πυρά σε σούπερ μάρκετ. Ο ύποπτος ως δράστης της ένοπλης επίθεσης έχει συλληφθεί. Πολλοί άνθρωποι έχουν πληγεί από σφαίρες, ανακοίνωσε η αστυνομία χωρίς να διευκρινίζει την κατάσταση των θυμάτων.

Οπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, το περιστατικό ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου (14/5), όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο και κατά την άφιξή τους, βρήκαν αρκετά θύματα στο έδαφος έξω από το σουπερμάρκετ και άλλα μέσα στο κατάστημα. «Η αστυνομία βρίσκεται επί τόπου. Παρακαλούμε να μείνετε μακριά από την περιοχή» δήλωσε η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul. «Παρακολουθούμε στενά περιστατικό με πυροβολισμούς σε παντοπωλείο στο Μπάφαλο. Προσφέραμε βοήθεια στους τοπικούς αξιωματούχους. Εάν βρίσκεστε στο Μπάφαλο, παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή και ακολουθήστε τις οδηγίες των αστυνομικών αρχών και των τοπικών αξιωματούχων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA