Μενού
  • Α-
  • Α+

«Γροθιά στο στομάχι» είναι η φωτογραφία από την τάξη που αιματοκύλισε ο μακελάρης του Τέξας. Τα 19 παιδάκια που δολοφονήθηκαν ήταν όλα από την τετάρτη τάξη του δημοτικού και έπαιζαν στην αυλή του σχολείου όταν ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος ξεκίνησε να πυροβολεί.  

Διαβάστε ακόμη: Μακελειό στο Τέξας: Μάλωσε με τη γιαγιά του, την πυροβόλησε και μετά επιτέθηκε στο σχολείο

Τα παιδιά της τετάρτης τάξης πόζαραν χαμογελαστά στην έναρξη της σχολικής χρονιάς. Η DailyMail αναφέρει πως στη φωτογραφία έχουν ταυτοποιηθεί 11 από τα 17 παιδιά που δολοφονήθηκαν από τον 18χρονο. Ο δάσκαλος στη φωτογραφία δεν σκοτώθηκε. Τα ονόματα των παιδιών που δολοφονήθηκαν και βρίσκονται στη φωτογραφία: 

  1. Eliahana Cruz Torres, 10 ετών 
  2. Lexi Rubio, 10 ετών
  3. Annabelle Guadalupe Rodriguez, 10 ετών
  4. Maite Yuleana
  5. Xavier Lopez, 10 ετών
  6. Rojelio Torres, 10 ετών
  7. Uziyah Garcia, 8 ετών
  8. Jayce Carmelo Luevanos, 10 ετών
  9. Jacklyn Cazares, 10 ετών
  10. Layla Salazar 10 ετών
  11. Jose Flores, 10 ετών
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Ηρθε η ώρα να πεθάνετε»

Ένα παιδί της τετάρτης τάξης που γλίτωσε από τον Ράμος, ανακάλεσε από τη μνήμη του την τρομακτική στιγμή που ο δολοφόνος μπήκε στη τάξη του και είπε στα παιδιά «ήρθε η ώρα να πεθάνετε». «Μπήκε μέσα, έσκυψε λίγο και είπε "ήρθε η ώρα να πεθάνετε"» είπε ο μαθητής του σχολείου που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του. «Όταν άκουσα τους πυροβολισμούς πίσω από την πόρτα, είπα στο φίλο μου να κρυφτεί κάτω από κάτι για να μη μας βρει», ανέφερε το αγόρι. «Κρυβόμουν πολύ καλά. Και είπα στο φίλο μου να μη μιλάει καθόλου γιατί θα μας άκουγε» ανέφερε. 

Τέξας: Επί 45 λεπτά ο δράστης πυροβολούσε τα παιδιά

Το σκηνικό θρίλερ κράτησε για αρκετή ώρα, καθώς τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κατέγραψαν την είσοδο του Σαλβαδόρ Ράμος στο κτήριο πιστοποιούν ότι ο 18χρονος πυροβολούσε και σκότωνε παιδιά και δασκάλους επί 45 λεπτά! Αυτό δήλωσε και ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στο σημείο της επίθεσης, ο πυροσβέστης Έρνεστ Κινγκ, ο οποίος ανέφερε ότι άκουσε τους πυροβολισμούς.

Παράλληλα, υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν το όχημα τύπου 4χ4 του δράστη παρατημένο έξω από το σχολείο, όταν καβάλησε με ιλιγγιώδη ταχύτητα το πεζοδρόμιο, τράκαρε έξω από το δημοτικό και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημά του. Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τη στιγμή που ο Ράμος, κρατώντας μια καραμπίνα και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, μπαίνει στο σχολικό κτήριο.

Η γιαγιά ενός 10χρονου θύματος δήλωσε ότι η εγγονή της πέθανε από τα πυρά του μακελάρη, την ώρα που προσπαθούσε να καλέσει για βοήθεια με το κινητό της τηλέφωνο. Δίπλα της, η καλύτερη της φίλη «ήταν καλυμμένη με αίμα». Όπως ανέφερε η γιαγιά της Άμερι Τζο Γκάρτσα, ο Ράμος μπήκε μέσα στην τάξη και είπε στα παιδιά: «Θα πεθάνετε όλοι». Η μαθήτρια είναι ένα από τα παιδιά που σκότωσε εν ψυχρώ ο 18χρονος.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το κοριτσάκι επιχείρησε να χρησιμοποιήσει το κινητό της καλώντας το «911», όταν είδε τον ένοπλο να μπαίνει στην σχολική αίθουσα: «Είδε την Άμερι να τηλεφωνεί και την πυροβόλησε. Τη σκότωσε», λέει η γιαγιά της, Μπερλίντα Ιρένε Αρεόλα, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Beast».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA