Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ανέφεραν σε απόρρητη έκθεσή τους που ήρθε πρόσφατα στο φως ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπεβλήθη πρόσφατα σε εγχείρηση για καρκίνο. Η έκθεση, την οποία έχουν διαβάσει και επιβεβαιώσει ως αυθεντική υψηλόβαθμα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών, φαίνεται να επαληθεύει τις φήμες που ήθελαν εδώ και καιρό τον Πούτιν να είναι βαριά άρρωστος.

Διαβάστε ακόμη: Ρωσία: Απειλές για τη ζωή του δέχεται μοντέλο που πόζαρε μπροστά από διαλυμένα τανκς του Πούτιν

Το έγγραφο δημοσιοποιήθηκε στο περιοδικό Newsweek, μαζί με τις μαρτυρίες των στελεχών που επιβεβαιώνουν τα όσα γράφει. Οι υψηλόβαθμοι πράκτορες δήλωσαν ότι έχουν διαβάσει τόσο την έκθεση, όσο και όλες τις επισυναπτόμενες ιατρικές εκθέσεις που δείχνουν ότι ο Πούτιν εισήχθη κρυφά στο νοσοκομείο για εγχείρηση τον Απρίλιο.

Εκτός αυτών, η έκθεση αναφέρεται σε απόπειρα δολοφονίας που διενεργήθηκε κατά του Πούτιν τον περασμένο Μάρτιο. Tο έγγραφο καταλήγει ότι η συλλογή πληροφοριών για την υγεία του θα είναι από εδώ και πέρα αρκετά δύσκολη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA