Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα αξιολάτρευτο κατσικάκι έχει προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας λόγω μιας ιδιαιτερότητάς του. Το κατσικάκι γεννήθηκε με αυτιά μεγαλύτερα από το υπόλοιπο σώμα του, λόγω ενός γονιδιακού ατυχήματος.

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Η βόλτα στο λούνα παρκ για μπαμπά και 9χρονη κόρη έγινε viral με λιποθυμίες και ουρλιαχτά

Το κατσικάκι που γεννήθηκε και ζει στο Πακιστάν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να το απαθανατίσουν. Τα αυτιά του Σίμπα, όπως είναι το όνομά του, έχουν μήκος περίπου 48 εκατοστά και είναι πιθανόν να μην έχουν καν μεγαλώσει πλήρως. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, ο Σίμπα έχει σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε κατσίκα με μακριά αυτιά.

Ο ιδιοκτήτης του Σίμπα, Μουχάμαντ Χασάν είπε ότι «ελπίζουμε σύντομα να γίνει κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες». Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια κατσίκα που να κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα αυτιά. Ωστόσο, μια τέτοια κατηγορία έχει δημιουργηθεί για σκυλάκια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA