Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε... viral κατέληξε η βόλτα ενός 9χρονου κοριτσιού με τον μπαμπά του σε βρετανικό λούνα παρκ, όταν οι δυο τους αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια όπως είναι αυτό της «σφεντόνας», όπως αποκαλείται σε πολλά πάρκα, λόγω της ταχύτητας και της εκτίναξης. 

Απίστευτο βίντεο: Βρετανία: «Να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε τη Ρωσία» - Δήλωση «βόμβα» από το νέο αρχηγό στρατού

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Και αν ο πατέρας ήταν ήρεμος έχοντας περάσει προφανώς και άλλες φορές στο παρελθόν την ίδια «δοκιμασία», δεν έγινε το ίδιο με την μικρή του κόρη. Στην αρχή, όπως φαίνεται και από το βίντεο, το παιδί είναι χαμογελαστό και περιμένει με ανυπομονησία να ξεκινήσει η βόλτα τους, έχοντας δεθεί καλά με τις μπάρες στις θέσεις τους.

Ωστόσο, τα επόμενα δευτερόλεπτα γίνονται δραματικά και μοιάζουν να μην τελειώνουν ποτέ για το άτυχο κορίτσι που άρχισε να ουρλιάζει και να παθαίνει απανωτές λιποθυμίες. Το αστείο του... δράματος του μικρού κοριτσιού είναι ότι ενώ λιποθυμούσε για λίγα δευτερόλεπτα και έγερνε το κεφαλάκι του στο πλάι, λίγο αργότερο συνερχόταν και συνέχιζε να ουρλιάζει.

Και μόνο αυτή η αντίδραση σε συνδυασμό με το ουρλιαχτό βγαλμένο μέσα από ταινίες θρίλερ, έδωσαν χιλιάδες likes στην έμπνευση του πατέρα να καταγράφει τη στιγμή στον αέρα και φυσικά έγινε viral όταν αποφάσισε να σηκώσει το βίντεο στα social media. 

Πάντως, από τις πιο ανεπανάληπτες στιγμές ήταν και κάποιες εναλλαγές συναισθημάτων του μικρή κοριτσιού που ενώ τη μια στιγμή κλαίει και ουρλιάζει, την άλλη, λιποθυμάει και την επόμενη χαμογελάει! 

Διαβάστε ακόμη:

Το παιδάκι σίγουρα έζησε την αγωνία του κλείνοντας τα μάτια του και ενώ δίπλα του καθόταν ο μπαμπάς του... ατάραχος. Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι έγινε αφότου κατέβηκαν ή όταν γύρισαν σπίτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA