Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Κίνα μία απεγνωσμένη εταιρία ακινήτων είναι πρόθυμη να ανταλλάξει σιτάρι με ένα σπίτι! Η Central China Real Estate στη Χενάν  δέχεται ως προκαταβολή περίπου 500 γραμμάρια σίτου αντί  έως 160.000 γιουάν ($23,900.22) για όποιον θέλει ένα από τα ακίνητά της. 

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Πρώην σταρ του X Factor ανακοίνωσε ότι πέθανε η σύντροφός του λίγες ώρες πριν παντρευτούν

Μεσίτρια της εταιρείας που απάντησε στον τηλεφωνικό αριθμό που αναγράφεται στη διαφήμιση ανέφερε ότι η προωθητική ενέργεια, που έχει στόχο κυρίως αγρότες της περιοχής, θα ισχύει έως τις 10 Ιουλίου. Η εταιρία στην κεντρική επαρχία της Κίνας, Χενάν, προσφέρει σπίτια σε τιμή από 600.000 έως 900.000 γιουάν, δήλωσε η μεσίτρια που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, άλλη διαφήμιση της Central China ανέφερε ότι αγοραστές κατοικιών σε άλλο συγκρότημα μπορούσαν να δώσουν προκαταβολές χρησιμοποιώντας τη σοδειά τους από σκόρδα, στην τιμή των 5 γιουάν ανά catty. Η τιμή στην χονδρική αγορά για το σκόρδο και το σιτάρι είναι 1,5 γιουάν ανά 500 γραμμάρια.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι εταιρίες ανάπτυξης ακινήτων προσπαθούν να αυξήσουν τις πωλήσεις ύστερα από τη βουτιά που κατέγραψαν οι συναλλαγές από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο, καθώς οι αυστηροί περιορισμοί της Κίνας για την COVID-19 σε συνδυασμό με τις ανησυχίες για βαθύτερη διόρθωση στον κλάδο των ακινήτων σκιάζουν τον στόχο του Πεκίνου για οικονομική ανάπτυξη 5,5% το 2022.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA