Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώην σταρ του X Factor, Τομ Μαν, δηλώνει ότι είναι  «εντελώς συντετριμμένος» αφού η αρραβωνιαστικιά του Ντανιέλ πέθανε λίγες ώρες πριν παντρευτούν.  Η Ντανιέλ Χάμσον, στέλεχος δημοσίων σχέσεων και χορεύτρια με τους Take That και Little Mix, πέθανε το Σάββατο, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του. Είχαν μαζί ένα παιδί. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρή πρώην «Μις Βραζιλία» μετά από επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών

«Αυτή που υποτίθεται θα ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας τελείωσε με ανεπανόρθωτη θλίψη», έγραψε ο Μαν, που το συγκρότημά του. Stereo Kicks, συμμετείχε στο δημοφιλές talent show το 2014.Η αιτία θανάτου της 34χρονης συντρόφου του δεν έχει αποκαλυφθεί.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά η αγαπημένη μου Dani - ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου και ακόμα περισσότερα, η αγάπη της ζωής μου - πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου», έγραψε τη Δευτέρα.  «Νιώθω ότι έχω χύσει έναν ωκεανό δάκρυα. Ποτέ δεν φτάσαμε στο ναό, δεν ανταλλάξαμε τους όρκους μας, δεν χορέψαμε τον πρώτο μας χορό, αλλά ξέρω ότι ξέρεις ότι ήσουν ολόκληρος ο κόσμος μου και το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ σε μένα, Ντανιέλ».

https://www.instagram.com/p/CfCO8xPj1mH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο 28χρονος συνέχισε ότι τώρα πρέπει «να χρησιμοποιήσω όποια δύναμη μπορώ να συγκεντρώσω» για να φροντίσει τον γιο τους. «Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να μεγαλώσω τον Bowie όπως πάντα θέλαμε», πρόσθεσε.  «Σου υπόσχομαι ότι θα ξέρει πόσο καταπληκτική ήταν η μητέρα του. Υπόσχομαι να σε κάνω τόσο περήφανη». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA