Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονες αντιδράσεις στις ΗΠΑ προκάλεσε η κίνηση της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, να... σπρώχνει τη μικρή κόρη βουλευτή των Ρεπουμπλικανών ενώ έβγαζαν φωτογραφία. Ο εκπρόσωπος της Πελόζι υποστήριξε ότι απλώς προσπάθησε να βεβαιωθεί ότι το κοριτσάκι δεν θα κρυφτεί από τη φωτογραφία. 

Διαβάστε ακόμη: Τέξας: Φορτηγό-φέρετρο για 46 μετανάστες - Πασπαλισμένοι με καρικεύματα για να καλυφθεί η μυρωδιά!

Η βουλευτής Μάιρα Φλόρες από το Τέξας κατηγόρησε την Πελόζι μετά την κυκλοφορία του βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε σε τελετή ορκωμοσίας της την περασμένη εβδομάδα. «Είναι λυπηρό να βλέπουμε “ειδησεογραφικά πρακτορεία” που γνωρίζουν καλά πώς να διαστρεβλώνουν την προσπάθεια της προέδρου να διασφαλίσει ότι οι κόρες της αντιπροσώπου Φλόρες δεν θα ήταν κρυμμένες πίσω της σε όλες τις φωτογραφίες μιας τόσο σημαντικής στιγμής για την οικογένειά τους», έγραψε στο Twitter ο αναπληρωτής προσωπάρχης της Πελόζι, Ντρου Χάμιλ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Χάμιλ ανήρτησε εικόνες, λέγοντας ότι δείχνουν την Πελόζι να χαιρετά τα παιδιά της Φλόρες και να τους λέει για τα δωμάτια στα οποία μένουν.

«Είμαι τόσο περήφανη για τη δυνατή, όμορφη κόρη μου που δεν επέτρεψε σε αυτό να την επηρεάσει», ανέφερε η Ρεπουμπλικανή Φλόρες στο Twitter. «Συνέχισε να χαμογελά και να ποζάρει για τη φωτογραφία σαν βασίλισσα. Κανένα παιδί δεν πρέπει να σπρώχνεται για μια φωτογραφία», πρόσθεσε η Φλόρες. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA