Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νικολά Σαρκοζί παραμένει λάτρης της Ελλάδας και το επιβεβαιώνει και φέτος το καλοκαίρι, προτιμώντας την χώρα μας για τις διακοπές του. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί, η σύζυγός του και η κόρη τους, Τζούλια, αυτή τη φορά επέλεξαν την Αθήνα ως βάση, το εμβληματικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και την εντυπωσιακή βασιλική σουίτα του. Η τριμελής οικογένεια αναμένεται να απολαύσει την καλοκαιρινή ελληνική πρωτεύουσα, να επισκεφτεί την Ακρόπολη, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο από τα ελληνικά νησιά να συμπληρώσει το πλούσιο πρόγραμμά τους.

Διαβάστε ακόμη: NASA: Οι εικόνες από το τηλεσκόπιο James Webb... ενέπνευσαν νέο τραγούδι από Μέι και Γκούλντμαν για το σύμπαν

Πρόκειται για μία πολύτιμη ανάσα ξεκούρασης και ανάκτησης δυνάμεων, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Σαρκοζί βρίσκεται στη δίνη της χαοτικής κεντρικής πολιτικής σκηνής της χώρας του. Μετά την απώλεια της πλειοψηφίας του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, ο Σαρκοζί, που διατηρεί άρρηκτους τους δεσμούς του με το κόμμα των Ρεπουμπλικάων, εργάστηκε σκληρά για μία πιθανή συνεργασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA