Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από πολλούς πασίγνωστους ηθοποιούς, αθλητές, επιχειρηματίες πολιτικούς, στη Μύκονο έφτασε για διακοπές και ο δισεκατομμυριούχος Eλον Μασκ. Ο ισχυρός άνδρας της Tesla και της SpaceX βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στη Μύκονο και θα παραμείνει για λίγες ημέρες προκειμένου να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης στο νησί των ανέμων.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Την είδηση έκανε γνωστή η Elon Jet στο Twitter, ο λογαριασμός που παρακολουθεί τα ταξίδια του βαθύπλουτου Ελον Μασκ με το (αυτοματοποιημένο) tweet να αναφέρει πως αργά το βράδυ της Παρασκευής (15/7) το αεροσκάφος τύπου Gulfstream του μεγιστάνα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Ελον Μασκ έκανε την πρώτη του έξοδο το απόγευμα του Σαββάτου στο εστιατόριο «Σπηλιά» στην περιοχή της Αγίας Αννας όπου και γευμάτισε με επτά άτομα. Οταν τελείωσαν, αποχώρησαν με φουσκωτό από το εστιατόριο και σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψαν στη βίλα που έχει νοικιάσει ο Μασκ στην περιοχή του Τούρλου, πάνω από το νέο λιμάνι της Μυκόνου για να ξεκουραστούν.

Η άφιξή του στο νησί των Κυκλάδων έρχεται εν μέσω της μεγάλης δικαστικής μάχης με το Twitter που κατέθεσε αγωγή σε βάρος του, ζητώντας την απόδοση 44 δισ. δολαρίων, το ποσό της μέχρι πρότινος δρομολογούμενης εξαγοράς δηλαδή, ως αποζημίωση για αθέτηση συμφωνίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA