Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία 16χρονη έπνιξε με μαξιλάρι την 3 ετών αδερφή της για να «ηρεμήσει»» ενώ η μητέρα τους μιλούσε στο τηλέφωνο! Το περιστατικό έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο MainStay Suites στο Altamonte Springs της Φλόριντα των ΗΠΑ. Η έφηβη Σαρλίζ Μπελ κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Διαβάστε ακόμη: Ιταλία: Καλόγρια είδε γυναίκες να φιλιούνται, εκνευρίστηκε και μπήκε στη μέση

Στο ξενοδοχείο κλήθηκαν αστυνομικοί μετά από κλήση που έγινε για ένα 3χρονο που δεν ανταποκρινόταν. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από την προκαταρκτική έρευνα προέκυψε πως η 16χρονη είχε βάλει ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του παιδιού για να ηρεμήσει και όταν επέστρεψε στο δωμάτιο διαπίστωσε πως η αδερφούλα της δεν ανταποκρινόταν. 

Από την πλευρά της η μητέρα εργαζόταν στο λάπτοπ της, στην κρεβατοκάμαρα του δωματίου, ενώ τα κορίτσια βρίσκονταν στο σαλόνι. Η 3χρονη έκανε φασαρία και η μητέρα ζήτησε από την 16χρονη να την ησυχάσει επειδή μιλούσε στο τηλέφωνο για τη δουλειά της. Τότε η Σαρλίζ έβαλε ένα μαξιλάρι στο κεφάλι της μικρής. Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι επικρατούσε ησυχία για περίπου 10 λεπτά μέχρι που η έφηβη κόρη της μπήκε απότομα στο υπνοδωμάτιο, κρατώντας την αδελφή της που δεν ανταποκρινόταν.

Η μητέρα κάλεσε την Άμεση Δράση ενώ προσπαθούσε να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί. «Δεν ανταποκρίνεται. Τα χείλη της γίνονται μπλε», είπε με αγωνία στους διασώστες. Στη συνέχεια, ένας διασώστης ρώτησε αν η οικογένεια είχε απινιδωτή, με την 16χρονη να απαντά: «Δεν έχουμε τίποτα. Δεν είμαστε σπίτι. Δεν έχουμε σπίτι». Μετά την σύλληψή της, η 16χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν υπεύθυνη για τη φροντίδα της αδελφής της τις καθημερινές, καθώς η μητέρα τους εργαζόταν από τις 9:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ..

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA