Μενού
  • Α-
  • Α+

Μυστήριο επικρατεί με τον θάνατο πατέρα και γιου από τη Βρετανία που ταξίδεψαν στο Μπαγκλαντές. Η πενταμελής οικογένεια βρισκόταν σε νοικιασμένο διαμέρισμα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο μέλη της βρέθηκαν νεκρά. Πλέον η αστυνομία εστιάζει στο να βρει εάν δηλητηριάστηκαν.  

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία συγκλονίζει την Αίγυπτο: Δικαστής ζητά να εκτελεστεί live στην τηλεόραση ο δολοφόνος φοιτήτριας

Η οικογένεια διέμενε σε διαμέρισμα της Tajpur και νεκροί εντοπίστηκαν ο 50χρονος Ραφίκουλ Ισλάμ και ο 16χρονος Μάικλ Ισλάμ. Η 40χρονη μητέρα Χόσνι Αρα Ισλάμ, η 19χρονη κόρη Σαμίρα Ισλάμ και ο 21χρονος γιος Σαντικούλ Ισλάμ βρέθηκαν αναίσθητοι μέσα στο σπίτι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η οικογένεια ζει στο Κάρντιφ και ο 50χρονος εργαζόταν ως οδηγός ταξί. 

Η αστυνομία θεωρεί πως η οικογένεια δηλητηριάστηκε και ερευνάται ο ρόλος συγγενών τους που διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Τα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν νεκρά το επόμενο πρωί, αφού είχαν πρώτα δειπνήσει και έπεσαν για ύπνο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA