Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικό ατύχημα στο Χονγκ Κονγκ πάγωσε κοινό και καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια του perfoming της δημοφιλούς μπάντας Mirror. Στη σκηνή εκτός από το boy band βρίσκονταν και δεκάδες χορευτές, ενώ πάνω από το τεράστιο stage κρέμονταν γιγαντοοθόνες που ήταν μέρος του show. Κάποια στιγμή, μία από τις τεράστιες οθόνες λύθηκε από τα σκοινιά που την κρατούσαν κι έσκασε κάθετα κυριολεκτικά πάνω στο κεφάλι ενός άτυχου χορευτή, ο οποίος και παγιδεύτηκε κάτω από την τεράστια ηλεκτρονική συσκευή. 

Η συναυλία αμέσως διακόπηκε και ο μάνατζερ της μπάντας ζήτησε από το πλήθος να αποχωρήσει χωρίς πανικό από το χώρο. Το σοκαριστικό ατύχημα καταγράφηκε σε πλήθος βίντεο που ανέβηκαν στα social media. Οπως επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου η τοπική Αστυνομία, ο ένας από τους performer υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, ενώ δύο ακόμη έχουν υποστεί βαριά τραύματα αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου. Στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν και πολλοί από τους θεατές εξαιτίας του σοκ που υπέστησαν. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το πασίγνωστο boy band έδινε συναυλία στο Coliseum του Χονγκ Κονγκ το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο μιας σειράς εμφανίσεων. Η κυβέρνηση της πόλης έδωσε εντολή να παγώσουν τα υπόλοιπα σόου έως ότου ελεγχθούν οι τοποθεσίες διεξαγωγής τους. Το γκρουπ είναι υπερ-δημοφιλές στο Χονγκ Κονγκ και πολλοί τους πιστώνουν την επιτυχία πως έχουν αναβιώσει την Cantopop, την τοπική ποπ μουσική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA