Μενού
  • Α-
  • Α+

«Φωτιά» έβαλε για άλλη μια φορά στο Twitter ο Έλον Μασκ, ο οποίος με ανάρτηση του έκανε γνωστό πως θα αγοράσει... την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ανάρτηση του μεγιστάνα προκάλεσε φρενίτιδα στη Βρετανία και μεταδόθηκε από τα περισσότερα μεγάλα ΜΜΕ ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο δισεκατομμυριούχος... τρολάρει ή αν έχει αποφασίσει να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα. 

Διαβάστε ακόμη: Κίνα: Ελέφαντας έγινε viral όταν επέστρεψε σε παιδί το... χαμένο του παπούτσι

«Αγοράζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σας ευχαριστώ», έγραψε ο Μασκ στο Twitter. Η ανάρτηση για την Μάντσεστερ ακολούθησε την έκκληση που απηύθυναν αρκετοί φίλαθλοι των «κόκκινων διαβόλων» ειδικά μετά τις πρώτες εμφανίσεις της ομάδας στη φετινή Premier League. Σημειώνεται, πάντως, ότι η ανάρτηση περί αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακολούθησε μια ανάρτηση στην οποία ο Mr Tesla έγραψε: «Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, υποστηρίζω το αριστερό μισό των Ρεπουμπλικανών και το δεξί μισό των Δημοκρατικών». 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση του Ελον Μάσκ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε χιλιάδες σχόλια και χιλιάδες retweets. «Το εννοείς;» ρωτούσαν με αγωνία οι περισσότεροι με άλλους να προσθέτουν ότι «δεν έχεις ιδέα τι ελπίδα σκόρπισες σε εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Αγόρασε μας». Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει στην οικογένεια Γκλέιζερ από τις ΗΠΑ οι οποίοι την αγόρασαν για 955,51 εκατομμύρια δολάρια με τους οπαδούς της ομάδας, όμως, να έχουν αρκετά παράπονα από την πορεία της τα τελευταία χρόνια. 

Υπενθυμίζεται πως για τον Ελον Μασκ εκκρεμεί η αγορά του Twitter, για το οποίο τον Απρίλιο υπέβαλε προσφορά ύψους 41 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έγινε δεκτή αλλά ακόμα η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA