Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και κρατάει πάντα ένα χαμηλό προφίλ, η ίδια έχει συνηθίσει να κλέβει τις εντυπώσεις με το γνωστό καλαίσθητο, αλλά και ακριβό γούστο της στο ντύσιμο και το φετίχ της... τις τσάντες. Ο λόγος για την Εμινέ Ερντογάν που αποφάσισε να αφήσει για λίγο τον ρόλο της «πρώτης κυρίας» της Τουρκίας και να πάρει στα χωράφια για να μαζέψει ντομάτες, μαζί με αγρότισσες! 

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία - Rishi Sunak για κορονοϊό: Ηταν λάθος να δώσουμε δύναμη στους επιστήμονες - Μας επέβαλαν τα lockdown

Η σύζυγος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που στο παρελθόν έχει επικριθεί για το ακριβό ρολόι της και τις τσάντες της- αυτή τη φορά υιοθέτησε ένα πιο απλό στιλ, μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους. Πήγε σε χωράφι και μαζί με άλλες αγρότισσες στην περιοχή Αγιάς της Άγκυρας, που «φημίζεται για τις ντομάτες της», σύμφωνα με την τουρκική προεδρία, που κάλυψε εκτενώς αυτή την επίσκεψη, όπως και τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Εμινέ συνομίλησε με τις γυναίκες και ενημερώθηκε ότι οι ντομάτες τους καλλιεργούνται χωρίς χημικά λιπάσματα και εντομοκτόνα. Τα παράσιτα αντιμετωπίζονται με φυσικούς τρόπους, για παράδειγμα με τσουκνίδες.

Εκτός από ντομάτες, η «πρώτη κυρία» μάζεψε μαζί με άλλες γυναίκες μελιτζάνες, κολοκυθάκια και κρεμμύδια. Στη συνέχεια, παρασκεύασαν σάλτσα ντομάτας, την οποία συσκεύασαν σε βαζάκια.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA