Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ηγέτης των Τσετσένων Ραμζάν Καντίροφ φαίνεται να ανακοίνωσε την παραίτησή του μέσω ενός βίντεο που κυκλοφόρησε στο Telegram. Ο σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, αποκάλεσε τον εαυτό του τον «μακροβιότερο επικεφαλής» μεταξύ των περιφερειακών κυβερνητών στη Ρωσία και είπε ότι σκέφτεται την παραίτησή του, αλλά και ότι του αξίζει ένα «μεγάλο επ' αόριστον διάλειμμα». 

Διαβάστε ακόμη: Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Η Ρωσία ετοιμάζει αποφασιστικό πλήγμα στον ενεργειακό πόλεμο

«Σήμερα ανακάλυψα ότι στην πραγματικότητα είμαι ο “μακροβιότερος” εν ενεργεία επικεφαλής στην Ρωσική Ομοσπονδία. Διοικώ τη δημοκρατία ήδη 15 χρόνια», λέει στο βίντεο. «Έχουμε μια παροιμία μεταξύ των Καυκάσιων, των Τσετσένων. Όσο σεβαστός και πολυαναμενόμενος καλεσμένος κι αν είναι κάποιος, αν φύγει στην ώρα του, τότε είναι ακόμα πιο ευχάριστος. Νομίζω ότι ήρθε και η ώρα μου. Μέχρι που με έδιωξαν», φαίνεται να λέει ο Καντίροφ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο 45χρονος Καντίροφ υπήρξε βασικός υποστηρικτής της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, λέγοντας στον Πούτιν ότι είναι «έτοιμος να δώσω τη ζωή μου», καλώντας τη Ρωσία να μην «χαϊδεύει» τις ουκρανικές δυνάμεις και επικρίνοντας τις δυτικές χώρες για την αντίθεσή τους στον πόλεμο, προτρέποντας παράλληλα τους κατοίκους αυτών των χωρών να «ξεσηκωθούν» ενάντια στις κυβερνήσεις τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA