Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κίνηση ενός γηροκομείου στην Ταϊβάν που φιλοξενεί ανάπηρους βετεράνους πολέμου, έχει ξεσηκώσει κύμα αντιδράσεων τόσο στη χώρα όσο και στα κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως. Στο πλαίσιο του εορτασμού του Mid-Autumn Festival, μιας σημαντικής γιορτής για τη χώρα, οι ιθύνοντες του κέντρου φιλοξενίας αποφάσισαν να δώσουν μία παραπάνω... διασκέδαση στους ηλικιωμένους πέρα από τις φεγγαρόπιτες και τη λαχειοφόρο αγορά, που συνηθίζεται κατά τη διάρκεια της γιορτής. Προσέλαβαν μία στρίπερ για να χορέψει!

Οι εικόνες με τη νεαρή κοπέλα να φορά μόνο τα απαραίτητα (αλλά και τη μάσκα της) και να χορεύει μπροστά στους βετεράνους που παρακολουθούν από τα αμαξίδιά τους, κάνουν τον γύρο του κόσμου. Οπως και η φωτογραφία με την στρίπερ να φιλά στο κεφάλι έναν από αυτούς και να καλεί άλλους να την αγγίξουν! Ο συγκεκριμένος άνδρας δεν δείχνει να δυσανασχετεί ενώ οι γύρω του χειροκροτούν ενθουσιασμένοι.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων δέχτηκε αντιδράσεις και στη συνέχεια με επίσημη ανακοίνωσή της ανέφερε πως: «Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να διασκεδάσει τους κατοίκους και να τους κάνει χαρούμενους. Λυπούμαστε πολύ για την προσβολή που προκλήθηκε». Ένας εκπρόσωπος του γηροκομείου πρόσθεσε ότι τα πάρτι του Mid-Autumn Festival είχαν ακυρωθεί στο γηροκομείο τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας του COVID. Για να φτιάξουν τη διάθεση των φιλοξενούμενων, κανόνισαν να κάνει η στρίπερ παράσταση. Ωστόσο, παραδέχτηκαν ότι οι ενέργειες της ερωτικής χορεύτριας ήταν «υπερβολικά ενθουσιώδεις και φλογερές» και ότι θα είναι «πιο προσεκτικοί» όταν σχεδίαζαν τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA