ΔΙΕΘΝΗ
26/09/2022 13:46

Τζόρτζια Μελόνι: Η έξαλλη πολιτικός σε βίντεο πριν από τη νίκη στις εκλογές στην Ιταλία

Σύμφωνα με τους αναλυτές, κομβικό σημείο για τη νίκη της Τζόρτζια Μελόνι στην Ιταλία ήταν η απόφασή της να «μαλακώσει» κατά κάποιο τρόπο τη ρητορική της, όμως βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν ότι η Τζόρτζια Μελόνι δεν είναι καθόλου ήρεμη. Αρκετοί είναι αυτοί που τη θεωρούν οξύθυμη, νευρική και έντονη

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τζόρτζια Μελόνι: Η έξαλλη πολιτικός σε βίντεο πριν από τη νίκη στις εκλογές στην Ιταλία
(Πηγή: Getty Images)
Ανάγνωση:

Η Τζόρτζια Μελόνι είναι το κεντρικό πολιτικό πρόσωπο στην Ιταλία που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του πλανήτη. Η επικεφαλής του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας» που κατέκτησε το μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές της Κυριακής που έγιναν στην Ιταλία, οδήγησε τον συνασπισμό, στον οποίο ανήκε στην πρώτη θέση, μαζί με τα κόμματα των Ματέο Σαλβίνι και Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Διαβάστε ακόμη: Τζόρτζια Μελόνι: Στα 3 της έβαλε φωτιά στο σπίτι της, σήμερα βάζει φωτιά σε όλη την Ευρώπη

Σύμφωνα με τους αναλυτές, κομβικό σημείο για τη νίκη της Τζόρτζια Μελόνι στην Ιταλία ήταν η απόφασή της να «μαλακώσει» κατά κάποιο τρόπο τη ρητορική της, όμως βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν ότι η Τζόρτζια Μελόνι δεν είναι καθόλου ήρεμη. Αρκετοί είναι αυτοί που τη θεωρούν οξύθυμη πολιτικό, που βάζει πολύ συχνά τις φωνές, βγαίνει εκτός εαυτού και κάνει έντονες χειρονομίες.

@unitipergiorgiameloni @Giorgia Meloni #giorgiameloni #elezioni2022 #elezionipolitiche #giorgiameloni ♬ suono originale - unitipergiorgiameloni

«Θα κυβερνήσουμε για όλους τους Ιταλούς», υποσχέθηκε η Τζόρτζια Μελόνι. «Θα το κάνουμε με σκοπό να ενώσουμε τον λαό, να προαγάγουμε αυτά που τον ενώνουν μάλλον παρά αυτά που τον χωρίζουν», πρόσθεσε σε σύντομη τοποθέτησή της καλώντας για «ενότητα» και κατευνασμό, αναγνωρίζοντας πως η προεκλογική εκστρατεία ήταν «βίαιη και επιθετική». Μένει να φανεί, πάντως, η πολιτική της πώς θα εφαρμοστεί στην πράξη, καθώς η Τζόρτζια Μελόνι είναι μια πολιτικός που αρκετές φορές έχει λαϊκίσει και έχει διχάσει με τις απόψεις της για τις αμβλώσεις, τους μετανάστες και τον Μουσολίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ