Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές της Ρώμης καθώς κατά τη διάρκεια της Πέμπτης βρέθηκαν νεκρές τρεις ιερόδουλες όχι σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους στην περιοχή Πράτι της ιταλικής πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ιερόδουλες κινεζικής καταγωγής και μια Κολομβιανή τρανσέξουαλ. Η τελευταία βρέθηκε μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας «La Repubblica», οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης ή η δράστιδα να είναι serial killer και να κυκλοφορεί επί του παρόντος στους δρόμους της Ρώμης σχεδιάζοντας το επόμενο χτύπημά του. Ερευνούν επίσης αν αυτές οι δολοφονίες μπορούν να σχετίζονται με άλλες που έγιναν στο παρελθόν.

Το πρωί της Πέμπτης (17/11) ένας από τους γείτονες των δύο γυναικών από την Κίνα, κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως είδε τη μια γυναίκα νεκρή στις σκάλες της πολυκατοικίας σε μια λίμνη αίματος. Οι άνδρες της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν στη συνέχεια και τη δεύτερη νεκρή γυναίκα. Περίπου μια ώρα αργότερα, η αστυνομία της Ρώμης έλαβε κλήση πως 800 μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκαν οι δύο γυναίκες ήταν νεκρή η Κολομβιανή. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τα θύματα έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο με τις Αρχές να υποστηρίζουν πως επρόκειτο μάλλον για κουζινομάχαιρο ή κάποιο μεγάλο μαχαίρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA