Μενού
  • Α-
  • Α+

Άγνωστοι έκλεψαν γκράφιτι του Banksy από έναν τοίχο ενός κατεστραμμένου κτιρίου στην Ουκρανία. Οι δράστες έκοψαν το μεγαλύτερο μέρος του γκράφιτι που απεικόνιζε μία γυναίκα που φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα.Η αστυνομία είπε ότι αρκετοί άνθρωποι συνελήφθησαν στο Hostomel και το κομμάτι με το γκράφιτι τελικά ανακτήθηκε. Ήταν ένα από τα πολλά έργα που δημιούργησε ο Βρετανός καλλιτέχνης στην Ουκρανία τον περασμένο μήνα. Το γκράφιτι παραμένει άθικτο και η αστυνομία το προστατεύει, δήλωσε στο Telegram ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Κιέβου.

Η αστυνομία δημοσίευσε εικόνες του κίτρινου τοίχου από το Hostomel, με ένα μεγάλο μπάλωμα από το τμήμα που λείπει. Ο Banksy κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα το βίντεο με το έργα του στην Ουκρανία. Απεικονίζουν ανθρώπους να κάνουν καθημερινές εργασίες και βρίσκονται σε κτίρια, τα οποία έχουν καταστραφεί από βομβαρδισμούς στη χώρα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα έργο τέχνης του Banksy γίνεται στόχος. Το 2019, μια συμμορία με κουκούλες έκλεψε ένα έργο του από την έξοδο κινδύνου του Bataclan στο Παρίσι. Αργότερα βρέθηκε στην Ιταλία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA