Το μέλος της Χρυσής Αυγής, Σωτήρης Δεβελέκος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Ραφήνας μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής.
Ο 34χρονος κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία και κατά συρροή, και του εμπρησμού κατά συναυτουργία, εκ του οποίου προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο.
Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για την αιματηρή επίθεση εις βάρος του αυτοδιοαχειριζόμενου χώρου «Φαβέλα», στον Πειραιά, στις 25 Φεβρουαρίου του 2018.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε τραυματιστεί μεταξύ άλλων η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής της οικογένειας Φύσσα, Ελευθερία Τομπατζόγλου και χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι.
Διαβάστε Ακόμα
«Χρυσοχοΐδη, χαιρετίσματα από τον Χρήστο Παππά»: Προκλητικό ποστ από τον Γιάννη Λαγό
Guardian: Πώς γίνεται Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς να παραμένουν ελεύθεροι;
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.