Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η αξιόποινη πράξη κατά της αθλήτριας αυτής φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που τον αδίκημα, κακουργηματικού χαρακτήρα, δεν έχει παραγραφεί.
Συνεπώς, η συγκεκριμένη αθλήτρια αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς να αποκλείεται ότι και εκείνη με τη σειρά εκτός από τη δική της περίπτωση δε θα αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα.
Σε κάθε περίπτωση, όπως όλα δείχνουν τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν και μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει για εξηγήσεις το πρόσωπο ή τα πρόσωπα εκείνα που θα έχουν κατονομαστεί από τις παθούσες.
Διαβάστε Ακόμα:
Σοφία Μπεκατώρου: Να βγουν κι άλλοι να μιλήσουν – Μαραθώνια η κατάθεσή της στον εισαγγελέα
Μπεκατώρου για βιασμό: Δεν μπορούσα να το πω νωρίτερα
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
- Το επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει στη Βόρεια Κορέα ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.