Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση μετά τη Ζέτα Ζούκα που έκανε την αρχή καταγγέλλοντας λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη. Αυτή τη φορά η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη περιέγραψε τη δική της τραυματική εμπειρία και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα “κλειδιά” για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται. Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας» είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παραστάσης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο» κατήγγειλε επίσης η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Διαβάστε ακόμα

Ποιοι Έλληνες celebrities τάσσονται στο πλευρό της Ζέτας Δούκα- Οι αναρτήσεις στα social media

Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: Ήταν ίσως η χειρότερη συνεργασία μου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.