Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τον παράγοντα της Ιστιοπλοΐας, που καταγγέλθηκε από τη Σοφία Μπεκατώρου ως δράστης της σεξουαλικής της κακοποίησης.
Σύμφωνα με όσα μετέφερε, μιλώντας στο Star, o δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, η Σοφία Μπεκατώρου στην κατάθεσή της, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, κατονόμασε δύο ακόμη θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης - και όχι βιασμού αυτή τη φορά - από τον συγκεκριμένο παράγοντα.
Όσον αφορά τα θύματα, πρόκειται για πολύ γνωστή πρωταθλήτρια, η οποία είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά με χειρονομίες και εκφράσεις, αλλά και για γνωστή δημοσιογράφο του αθλητικού ρεπορτάζ, σημαντικού εκδοτικού ομίλου.
Συγκεκριμένα για τη δημοσιογράφο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star, σε δημόσια εκδήλωση πριν από περίπου δύο χρόνια, ο εν λόγω παράγοντας την θώπευσε κάτω από το τραπέζι.
Οταν εκείνη αντέδρασε, λέγοντας του «θα σου κόψω τα χέρια», εκείνος της απάντησε «σιγά ρε Μανιάτισσα».
Οπως, μάλιστα, ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός, ο εισαγγελικός λειτουργός αναμένεται τώρα να καλέσει όλα τα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζονται στην κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.
- Καιρός: 40αρια μέχρι την Πέμπτη - Πότε έρχεται νέα θερμή εισβολή
- «Εσάς πώς σας φαινόταν ο δολοφόνος της κόρης σας;»
- «Κάψτε τα και φτύστε τα»: Η αδιανόητη εντολή σερβιτόρου σε απόδειξη που είδε καταλάθος μια τουρίστρια
- «Έβρασε» ο τόπος στους 41,8°C: Η ελληνική πόλη που κατέγραψε την υψηλότερη θερμοκρασία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.