Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Creta24, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Βενίζελειου Νοσοκομείου, Γιώργος Χονδροζουμάκης, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, συνοδός ασθενούς επιτέθηκε ρίχνοντας κουτουλιά στον σεκιούριτι όταν εκείνος του είπε ότι πρέπει να φορέσει μάσκα.
«Δυστυχώς έχουμε και αυτά» ανέφερε ο κ. Χονδροζουμάκης, ο οποίος συμπλήρωσε πως αμέσως μετά το περιστατικό, ο δράστης εξαφανίστηκε.
Ο σεκιούριτι θα καταθέσει μήνυση για το εν λόγω περιστατικό.
Διαβάστε Ακόμα:
Επεισόδιο στον Άγιο Νικόλαο μεταξύ αστυνομικών και πολιτών για μη χρήση μάσκας
Ταξιτζής - «δημόσιος κίνδυνος»: Μετέφερε πελάτες ενώ ήταν θετικός στον κορονοϊό
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.