Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος της 36χρονης φιλολόγου που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικου μαθητή της, Απόστολος Γ. Κόντος, υποστηρίζει ότι «το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες».

Ακόμα προσθέτει ότι «έχει διαρρεύσει εσφαλμένως» ότι η εντολέας του θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου.

Τέλος καταλήγει ότι τηρήσουν «μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γενεί υπόθεση.

Κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι των μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου.

Επισημαίνεται πως από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει. Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 14 χρονου  ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειας του. Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένεια της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά».

Διαβάστε Ακόμα:

Αποπλάνηση 13χρονου: Μετανιωμένη δηλώνει, μέσω του δικηγόρου της, η 36χρονη φιλόλογος

Ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής έκανε η 36χρονη φιλόλογος με τον 13χρονο μαθητή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.