Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος, στην περίπτωση που δεν υπάρξει παρέμβαση, ο εντολέας του επιφυλάσσεται να κινηθεί ο ίδιος νομικά σε βάρος του σκηνοθέτη και να τον κατονομάσει στις αρμόδιες αρχές.

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα, που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα», ανέφερε ο κ. Βλάχος.

«Από την άλλη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις». δήλωσε ο κ. Βλάχος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, δεν πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία, αλλά αποτελεί επιλογή του εντολέα του να μην δημοσιοποιηθεί το όνομά του και σε περίπτωση που κληθεί από τον εισαγγελέα «θα κατονομάσει τον σκηνοθέτη».

Διαβάστε Ακόμα 

Μπίμπιλας για σεξουαλικές παρενοχλήσεις: Με παίρνουν ανθρώποι και κλαίνε γοερά, φοβούνται να μιλήσουν

Λάμπρη - Αναστασοπούλου: Οι αιχμηρές αναρτήσεις για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA