Σύμφωνα με το MEGA, στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης έχει μπει και δεύτερος γνωστός ηθοποιός, για τον οποίο έχει κατατεθεί μήνυση.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ο Ν.Σ. είχε καταγγείλει σε ιστοσελίδα κακοποίηση το 2005, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε σπίτι, μαζί με έναν ακόμα γνωστό ηθοποιό, τον οποίο ο σκηνοθέτης είχε παροτρύνει να συμμετάσχει, ωστόσο είχε αρνηθεί.
Σύμφωνα με το MEGA, ο 38χρονος σήμερα Δημήτρης Άνθης, αναγνώρισε στο πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού τον άνθρωπο που τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και κατέθεσε μήνυση.
Γι’ αυτή την μήνυση, ο εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην ασφάλεια να κάνει την προανάκριση και κρίθηκε κατ’ επείγουσα. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες να την πάρει στα χέρια του ο εισαγγελέας για να προχωρήσει την υπόθεση.
Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε Ακόμα
Ανοίγει η έρευνα για όλες τις καταγγελίες σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.