Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,1 Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 17:09 στην Ελασσόνα, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.
Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 251 χλμ. ΒΔ των Αθηνών, με το επίκεντρο της δόνησης να εντοπίζεται 16 χλμ ΝΔ της πόλης της Ελασσόνας.
Σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση επικέντρου, το γεωγραφικό πλάτος είναι 39.8126 Βόρεια και το γεωγραφικό μήκος 22.0294 Ανατολικά.
Διαβάστε Ακόμα:
Lockdown: Πρόσθετα σκληρά μέτρα στην κοινότητα Μετοχίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου – Τι ισχύει
Λάμια: Συνταξιούχος που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε νεκρός σε καλαμιές – Το λάθος στις έρευνες
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.