Το παραδοσιακό μανιάτικο γιλέκο και τη ζώνη, η κυρία Αγγελοπούλου τα δανείστηκε από το Εθνογραφικό και Λαογραφικό Μουσείο Χρισσού, του Ηλία Δαραδήμου.
Η σχεδιάστρια που βρίσκεται πίσω από το τσαντάκι-πουγκί της Γιάννας Αγγελοπούλου είναι η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου. Το συγκεκριμένο τσαντάκι σχεδιάστηκε για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.
Την Αρεόπολη επισκέφτηκε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι το παράδειγμα των Μανιατών «συνεγείρει το εθνικό μας φρόνημα και μετουσιώνεται σε ευθύνη για το παρόν και το μέλλον μας».
Διαβάστε ακόμα
Πρόβλεψη Σαρηγιάννη για 3.600 κρούσματα ημερησίως μέχρι το τέλος Μαρτίου
- Το απόκοσμο οδικό πέρασμα μέσα από τα σύννεφα: Αυτός είναι ο ψηλότερος ασφαλτωμένος δρόμος στην Ελλάδα
- Ιός δυτικού Νείλου: Η Ελλάδα δεύτερη πιο επιβαρυμένη χώρα - Οι δήμοι που βρίσκονται στο «κόκκινο»
- Η κινηματογραφική ζωή του Ζαννίνο: Η γυναίκα που έσωσε από τον υπόκοσμο και η... εμπλοκή του στρατού
- Ο αιφνιδιασμός του Open για την έναρξη του προγράμματός του: Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.