Άφαντος εδώ και δώδεκα ημέρες είναι ο Στάθης Άνθης, αδελφός του Δημήτρη, ο οποίος συγκλόνισε με τη δημόσια εξομολόγησή του αποκαλύπτοντας ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό ηθοποιό.
Ο Ευστάθιος Άνθης τελευταία φορά εθεάθη στις 8 Μαρτίου στις 5 το πρωί στο ξενοδοχείο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea και φορούσε ένα κίτρινο φούτερ, τζιν και ανοιχτόχρωμα παπούτσια.
Ο Δημήτρης Άνθης μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τον αδερφό του. «Αυτό που έχω μάθει, είναι ότι είπε και ο αδερφός μου στην κ. Νικολούλη. Είχε φύγει για διήμερο, την Παρασκευή στις 5 Μαρτίου, εγώ είχα μιλήσει την Πέμπτη, μου είχε πει ότι είναι στρεσαρισμένος με την καραντίνα. Του είχα πει να ηρεμήσει, ότι όλοι είμαστε στην ίδια κατάσταση και να το γυρίσει τούμπα και να το διασκεδάσει. Είχε πάει στο Πλίμουθ, σε έναν φίλο του που είχε γνωρίσει πρόσφατα από το σέρφινγκ» περιγράφει.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.