Στις οργιμένες αντιδράσεις, που είχε προκαλέσει το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για το θύμα του τροχαίου στη Βουλή - που «πήγαινε σφαίρα» - ήρθε να προστεθεί σήμερα ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή στο Facebook.
Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έγραψε:
Βρώμικες υπηρεσίες, όπως αυτές της κατ' εξακολούθησιν "πλύστρας" κ. Στεφανίδου, είναι πάντα χρήσιμες σε διεφθαρμένες κυβερνήσεις, όπως αυτή της ΝΔ.
Χρησιμοποίησε, παράλληλα, μεταξύ άλλων, τα hashtags «ματωμένες εργολαβίες», «δημοσιοκαφρία», ενώ έκανε αναφορά και στις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Ζακ Κωστόπουλου.
Διαβάστε ακόμα
Το OnlyFans αποτινάζει το... πορνό παρελθόν του και στρέφεται σε άλλο περιεχόμενο
Ανθή Σαλαγκούδη για Survivor: «Έκλεψα, συγγνώμη από την παραγωγή» - Με ποιον μοιράστηκε το φαγητό
- 9 Έλληνες celebrities που ήρθαν αντιμέτωποι με UFO
- Προ των πυλών ιστορικός καύσωνας διαρκείας: Η προειδοποίηση του WMO για την Ελλάδα
- Ελληνίδα άφησε άφωνο τον Χάρι Στάιλς: Πούλησε φωτογραφία με τις πατούσες της για να πάει στη συναυλία του
- Βενεζουέλα: Εκατόμβες νεκρών μετά τον διπλό σεισμό - Το Σάββατο μεταβαίνουν διασωστικά συνεργεία από την Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.