Οι δράστες εμφανίζονταν είτε ως «τεχνικοί της ΔΕΗ» είτε ως «συντηρητές ασανσέρ», κέρδιζαν την εμπιστοσύνη των υποψηφίων θυμάτων τους και τους... άδειαζαν τα σπίτια. Εάν, μάλιστα, γίνονταν αντιληπτοί από τους ηλικιωμένους δεν δίσταζαν ακόμη και να τους χτυπήσουν.
Πρόκειται για τους:
1. ΣΑΜΠΑΝΗ Αριστείδη του Αλεξάνδρου και της Λουκίας, γεννηθέντα την 12-1-1975 στα Άνω Λιόσια Αττικής,

2. ΡΑΜΟ Αργύριο του Αθανασίου και της Δήμητρας, γεννηθέντα την 16-9-1972 στο Βόλο,

3. ΣΑΜΠΑΝΗ Μάριο του Αριστείδη και της Λίτσας, γεννηθέντα την 17-5-1990 στην Αθήνα,

4. ΡΑΜΟ Παναγιώτη του Αργυρίου και της Τούλας, γεννηθέντα την 2-6-1990 στην Αθήνα,

5. ΚΑΛΛΕΑ Νικόλαο του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 17-2-1992 στο Αιγάλεω

Σημειώνεται ότι το οικονομικό όφελος που αποκόμισε η εγκληματική οργάνωση από την παράνομη δράση της, υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ, ενώ τα μέλη της, αν και δήλωναν μικρά εισοδήματα και άστεγοι, το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιούνταν στον τομέα του real estate, αναζητώντας ακίνητα και οικόπεδα για αγορά, επενδύοντας ποσά που αγγίζουν ακόμα και τις 80.000 ευρώ.
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Οι 47 ημέρες κόλασης του Σπύρου Μουστακλή – Τα φρικτά βασανιστήρια στο ΕΑΤ – ΕΣΑ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.