Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους, που επικαλείται το sfaknews.gr, η Νανά Παλαιτσάκη έχει διαφύγει τον κίνδυνο, παρότι παραμένει στο νοσοκομείο και παρακολουθείται συνεχώς από τους γιατρούς.

Υπενθυμίζεται πως η γνωστή δημοσιογράφος ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, ενώ συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της και αμέσως κάλεσε το EKAB, προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η ανάρτησή της την Παρασκευή

Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη στα social media ήταν την Παρασκευή, όταν η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από τον εμβολιασμό της στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών είχε γράψει:

«Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnana.palaitsaki%2Fposts%2F3733960540045002&width=500&show_text=true&height=684&appId
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.