Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει αύριο σημαντική άνοδο στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας, καθώς και μικρή πτώση στα κεντρικά τμήματα, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει αισθητή άνοδο σε ολόκληρη τη χώρα.
Συνολικά, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου η άνοδος της θερμοκρασίας στη Δυτική Ελλάδα θα είναι της τάξης των 10 βαθμών Κελσίου και ακόμα μεγαλύτερη στην Κρήτη.
Παράλληλα, σύμφωνα με το προγνωστικό σύστημα DUSTMeteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, λόγω της επικράτησης ανέμων νότιων διευθύνσεων στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας, αναμένεται να εκδηλωθεί έντονη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η ημέρα με τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι το Σάββατο.


- Ιουλία Καλλιμάνη: Πλήρωσε θαμώνα με το ίδιο νόμισμα - «Εσένα σου αρέσει;»
- Ένα ζωντανό πορτρέτο της Αθήνας μέσα από τα 4,5 km της Πατησίων
- Τον βρήκαμε! Ταξιδιώτης πάει διακοπές στην Πάρο για... έναν μήνα - «Έχω εγώ τον τρόπο»
- Καθηλώθηκε πτήση στο «Μακεδονία» λόγω πουλιού - Δεν μπορούσαν να το βγάλουν από τον κινητήρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.