Δεν θα γίνουν φέτος προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της υπουργού Παιδείας, ο βαθμός των μαθητών θα προκύψει από τον μέσο όρο των βαθμών α’ και β΄ τετραμήνου.
Παράλληλα, η κ. Κεραμέως ανακοίνωσε την παράταση της σχολικής χρονιάς που έχει ως εξής:
- Για νηπιαγωγεία και δημοτικά έως και την Παρασκευή 25 Ιουνίου
- Για γυμνάσια και λύκεια έως και τις 11 Ιουνίου
Οι πανελλαδικές θα αρχίσουν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια, την Τρίτη (15/6) για τα Επαγγελματικά.
Οι κατατακτήριες για πανεπιστημιακά τμήματα και σχολές θα αρχίσουν μετά τις 20 Μαΐου.
Μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί 9.500 εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο των αδιάθετων εμβολίων, όπως είπε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, ενώ αναφορικά με τα self tests σημείωσε ότι έχουν βγει θετικά 1.753 self tests από μαθητές, εκπαιδευτικούς και διοικητικό προσωπικό.
Δείτε τις ανακοινώσεις της Νίκης Κεραμέως:
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.