Ένας 35χρονος στη Νέα Σμύρνη επιτέθηκε σε δύο μαθήτριες Λυκείου, ενώ περπατούσαν στην πλατεία με σκοπό να τις κακοποιήσει. Οι μαθήτριες έσπευσαν στο σχολείο, το είπαν στους καθηγητές κι εκείνοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις αρχές.
Άμεσα στο σημείο έφτασε μια ομάδα ΔΙΑΣ που άρχισε να χτενίζει την περιοχή και ύστερα από τον έλεγχο, εντόπισε τον 35χρονο, για τον οποίο είχαν πάρει περιγραφή από τις κοπέλες και τον συνέλαβε.
Οι δύο μαθήτριες δεν έχουν δώσει ακόμα λεπτομέρειες για το συμβάν στις Αρχές και πιθανότατα εντός της ημέρας θα μεταβούν στο αστυνομικό τμήμα για να δώσουν κατάθεση.
- Μύλος η Βουλή: Ο Μητσοτάκης έφυγε ενώ μιλούσε η Κωνσταντοπούλου - «Δεν θα καθίσω να σας ακούσω»
- «Θα μου ραγίσει η καρδιά αν τα αποχωριστώ»: Η κυρία Δ. έμεινε άστεγη για να μη χάσει τα σκυλιά της
- Αυτές οι φωτογραφίες από τα Κουφονήσια 20 χρόνια πριν δείχνουν πώς έχει αλλάξει το ελληνικό καλοκαίρι
- Δεν περιγράφουμε άλλο: Ο Τάκης Τσουκαλάς σε μια σπάνια φωτογραφία με τον εγγονό του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.