Για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης συνελήφθη 27χρονος Βούλγαρος, σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος των ισπανικών Αρχών που ζητούν την έκδοσή του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εκζητούμενος συνελήφθη το προηγούμενο 24ωρο στον Προμαχώνα Σερρών, όταν κατά το διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί εις βάρος του το ισπανικό ένταλμα.
Σύμφωνα με τις ισπανικές δικαστικές Αρχές, κατηγορείται ότι το 2018 κακοποίησε σεξουαλικά μία 12χρονη. Ο 27χρονος οδηγείται στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν το ισπανικό αίτημα.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.