Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέος για την καθ' ομολογίαν δολοφονία της συζύγου του και μητέρας του 11 μηνών παιδιού του, Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, ύστερα από την κατά κοινή ομολογία παγωμένη κι αδιάφορη στάση του, φαίνεται πως αλλάζει... ρότα.

Διαβάστε ακόμη: Ασταμάτητη η Δημουλίδου για τα Γλυκά Νερά: «Δεν αναιρώ ούτε λέξη - Δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία»

Μιλώντας μέσα από τη φυλακή ο πιλότος έκανε δήλωση μεταμέλειας τονίζοντας ότι «θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί». «Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική» είπε στο Star.

Ωστόσο, οι δηλώσεις που έκανε, αλλά και τα αιτήματά του τόσο στην διευθύντρια των φυλακών, όσο και στους αστυνομικούς, όσο κρατείτο στη ΓΑΔΑ, μόνο αλλαγή ρότας δεν έδειχναν. Ο πιλότος, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον φρουρούσαν ότι τον ενδιέφερε να μάθει πόση φυλακή θα κάνει για να... εκπονήσει πλάνο για το πώς θα μεγαλώσει το παιδί του. Ιδια στάση, φέρεται να κράτησε και στην συνάντηση που είχε με τη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, κυρία Μαίρη Στέφη, σε μια τυπική διαδικασία για όλους τους κρατούμενους. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να ζήτησε να κάνει μεροκάματα στη φυλακή για να περνά ο χρόνος του.

Ο 33χρονος καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος, κρατείται στο ίδιο κελί με ακόμη τρία άτομα, έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση ναρκωτικών, έναν υπόδικο επίσης για ναρκωτικά και έναν για λαθρεμπόριο.

Για λόγους ασφαλείας, επίσης, θα προαυλίζεται πιθανότατα με τα ίδια άτομα που είναι στο κελί και κάποιους άλλους κρατούμενους της 6ης πτέρυγας, δύο φορές την ημέρα.

Από μέρα σε μέρα η απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας

Η μικρή Λυδία, η οποία δυστυχώς έμεινε ορφανή από μητέρα, ύστερα από τη δολοφονία της από τον ίδιο της τον σύζυγο και πατέρα του μόλις 11 μηνών μωρού, θα μάθει πού θα μεγαλώσει. Η οικογένεια της Καρολάιν έχει υποβάλλει αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία για καθολική επιμέλεια του μωρού, με την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να υποβάλλει αίτημα για συνεπιμέλεια του παιδιού ανά 6μηνο.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, η απόφαση αναμένεται ακόμη κι εντός της ημέρας ή το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο πιλότος είχε εμφανιστεί σε εκπομπή του Σπύρου Σούλη

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 έδειξε παλιά πλάνα από την εκπομπή Ζόρικα Επαγγέλματα, στα οποία φαίνεται ο 32χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν.

Πριν από επτά χρόνια, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή που παρουσίαζε ο Σπύρος Σούλης, όταν βρέθηκε σε μια σχολή πιλότων, όπου τότε ήταν ένας από τους μαθητευόμενους... Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας στα Μέγαρα.

Πόσα χρήματα έδωσε η μητέρα της Κάρολαϊν για το οικόπεδο

Η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης, σύμφωνα με το T live, αγόρασαν ένα οικόπεδο που κόστισε 55.000 ευρώ. Εκεί ήθελαν να μετακομίσουν από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και να φτιάξουν το δικό τους σπίτι, όπου θα ζούσαν με την κόρη τους, Λυδία. 

Το ζευγάρι χρειαζόταν ακόμη 190.000 ευρώ για να προχωρήσει στην κατασκευή του σπιτιού, μέσω εταιρίας. Είχαν πάρει λοιπόν δάνειο ύψους 160.000 ευρώ και έμενε το υπόλοιπο των 30.000 ευρώ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του T-live, η μητέρα της Κάρολαϊν, Σούζαν, έδωσε 50.000 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της και τον γαμπρό της στην αγορά του οικοπέδου, το οποίο, γράφτηκε στο όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες της εκπομπής, το ζευγάρι είχε διενέξεις για τα οικονομικά.