Ένα σπάνιο φαινόμενο, από αυτά που τουλάχιστον στα μέρη μας δεν τα βλέπουμε συχνά, καταγράφηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/6) στο Περτούλι του νομού Τρικάλων.
Συγκεκριμένα σε στιγμή πλήρους νηνεμίας και με τον υδράργυρο να φλερτάρει με υψηλές θερμοκρασίες λόγω καύσωνα σηκώθηκε δυνατός αέρας και δημιουργήθηκε ανεμοστρόβιλος ο οποίος στο πέρασμά του έριξε τα ποδήλατα που χρησιμοποιούνται από τους επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου, αλλά και ένα σταντ επιχείρησης που δραστηριοποιείται εκεί.
Όπως λέει στο trikalavoice.gr ο επιχειρηματίας Γιώργος Πολυγένης, ο οποίος διακρίνεται κιόλας στο παρακάτω βίντεο: «Ακούστηκε ένα βουητό και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σχηματίστηκε ένας μικρός ανεμοστρόβιλος που κινήθηκε για μερικές δεκάδες μέτρα. Πρωτόγνωρο περιστατικό στην περιοχή μας».
Δείτε το βίντεο:
- Η μεγάλη στροφή του Τραμπ για τα πυρηνικά του Ιράν: Επιστροφή στη συμφωνία Ομπάμα, που κάποτε την έλεγε «η χειρότερη»
- «Μπαμ» στο ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Χιτ μετά από 13 χρόνια στους Μπακς
- Ο αντισυμβατικός Νίκος Αλέφαντος, ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα του... Δούρου
- Πάτρα: Δεν έδειξε κακοποίηση η ιατροδικαστική εξέταση στο βρέφος - Στο εδώλιο η μητέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.